1ος ορεινός αγώνας δρόμου στην Κεφαλονιά, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Ο πρώτος ορεινός αγώνας στην Κεφαλονιά είναι πλέον γεγονός. Ένας αγώνας προσιτός σε όλους. Διαδρομή απαράμιλλης ομορφιάς πάνω στο μπαλκόνι του Αργοστολίου , εκεί όπου μέσα από τα φυσικά τοπία αναδύονται και κυριαρχούν αγέρωχα, η ιστορία και ο πολιτισμός του νησιού μας. Επιβλητικά τα κυκλώπεια τείχη προκαλούν δέος και θαυμασμό .
Θα είμαστε όλοι εκεί να τρέξουμε και να περπατήσουμε σε μία πορεία που ενώνει το μακρινό παρελθόν με το παρόν του τόπου που αγαπάμε .
Σας προσκαλούμε στις 14 Δεκεμβρίου 2014 το πρωί , στο καφέ Σουλάτσο μεγάλο χορηγό του αγώνα σε ένα αθλητικό Κυριακάτικο πρωινό, να χαλαρώσουμε να συμμετάσχουμε και να χειροκροτήσουμε όλους.
Φαγητό, γλυκά ,δώρα, μετάλλια , διπλώματα και πολύ χαρά σε όλους από το Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς

Σας περιμένουμε με την εγγύηση μιας αξέχαστης εμπειρίας.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις