Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του σωματείου ναυτεργατών Κέρκυρας Θ. Χρυσικόπουλο είχε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν του εργαζόμενους στο πορθμείο και έχουν να κάνουν με την εντατικοποίηση της εργασίας, την αποχώρηση πλοίων από τη γραμμή, την ασφάλεια των πληρωμάτων αλλά και των επιβατών.
Ο κος Χρυσικόπουλος επεσήμανε ότι το Υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας κωφεύει απέναντι στις εκκλήσεις των ναυτεργατών για καλύτερες συνθήκες εργασίας ενώ όπως είπε, τις περισσότερες φορές τάσσετε με την πλευρά των πλοιοκτητών.
Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την υποστήριξη του στον αγώνα των εργαζομένων στο πορθμείο, δήλωσε ότι γνωρίζει τα προβλήματα τους και δεσμεύτηκε η νέα περιφερειακή αρχή να σταθεί δίπλα στο σωματείο σε οποιαδήποτε διεκδίκηση του.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις