Σε φιλικό κλίμα συνεδρίασε η ΚΕΔΗΚΕ

Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνεδρίαση της ΚΕΔΗΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος». Συζήτησαν και ψήφισαν όλα τα θέματα ομόφωνα σχετικά με την έγκριση δαπανών και τη διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΚΕ για το 2014 και την έγκριση δελτίων προόδων εξωτερικών συνεργατών.

Τα μέλη του συμβουλίου συζήτησαν για τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την άσκηση ένδικων μέσων καθώς η νέα διοίκηση της ΚΕΔΗΚΕ παρέλαβε τα χρέη της προηγούμενης και οι οφειλές αυτές δεν μπορούν καλυφθούν εφόσον λείπουν τα νόμιμα παραστατικά με αποτέλεσμα να καταφεύγουν συνέχεια στα δικαστήρια. Επιπλέον το συμβούλιο εγκρίνει την πρόσληψη καθηγητών φυσικής αγωγής για την υλοποίηση προγραμμάτων άθλησης για όλους.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν και θέματα εκτός της ημερήσιας διάταξης.

Ένα από αυτά είναι σχετικά με τις εξέδρες του γηπέδου του Αργοστολίου όπου ακούγονται πολλά. Υπάρχει η αδειοδότηση από την Περιφέρεια και οι κερκίδες είναι κατάλληλες καθώς τις έχουν ελέγξει γνωστοί και έμπειροι μηχανικοί. Τέλος επεσήμαναν ότι στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που κατασκευάζεται στην πλατεία του Αργοστολίου η ΚΕΔΗΚΕ οφείλει να δώσει μια παραμυθένια νότα με τα σπιτάκια να μην είναι μόνο για τους εμπόρους.

kedike kedike2 kedike3 kedike4 kedike5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις