Ανακοίνωση του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού

Την Κυριακή 30/11/2014 στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού μας.

Η προσέλευση των Μετόχων ήταν ικανοποιητική. Βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έγκριση του ισολογισμού,ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα και απάλλαξε το Δ/Σ από κάθε ευθύνη,καθώς και διάφορα θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία και προσφορά προς τους Μετόχους μέλη του Συνεταιρισμού και την συλλογική προσπάθεια για συνεχή βελτίωση του.
Εγκρίθηκε επίσης ομόφωνα το Επενδυτικό πρόγραμμα για το 2015 που αφορά την πιστοποίηση, τυποποίηση, και εμπορία του Κεφαλλονίτικου μελιού που παρουσίασαν ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και πρόεδρος του Συνεταιρισμού Παναγής Κουνάδης και η γραμματέας Χριστακοπούλου Γεωργία.

Για το Δ/Σ του Συνεταιρισμού
ο Πρόεδρος Παναγής Κουνάδης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις