Ολοκληρώθηκε η Έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου Κεφαλληνίας για την Οδική Ασφάλεια

Η έκθεση τροχαίας του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το διήμερο 27/28.11.2014.
Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» και αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία των Υπηρεσιών Τροχαίας των Ιονίων Νησιών για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Ο αντικειμενικός σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ¨Πάνος Μυλωνάς¨, του Δήμου Κεφαλονιάς και της Πρωτοβάθμιας- Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας, ήταν η ενημέρωση των μαθητών για την σπουδαιότητα της τήρησης των κανόνων της οδικής συμπεριφοράς. Συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 450 μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και κατά την διάρκεια της, τους δόθηκε η δυνατότητα να εξοικειωθούν με χρήσιμους κανόνες οδικής συμπεριφοράς που πρέπει να ακολουθούν στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Επιπλέον από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου, προγραμματίζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα, αντίστοιχες ενημερωτικές παρουσιάσεις και στα υπόλοιπα σχολεία του νησιού.

troxaia

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις