Σύσκεψη προετοιμασίας για συμμετοχή Δήμου Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism expo

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 οι εργασίες της «Σύσκεψης προετοιμασίας» για τη συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism expo” , που θα αναπτυχθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2014 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αθηνών “Metropolitan Expo”.

Της Συσκέψεως , που προετοίμασε καλώντας όλους τους Θεσμικούς Φορείς, Ταξιδιωτικά Γραφεία και Επιχειρηματίες του Τουρισμού στην Κεφαλονιά ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης κ.Σταύρος Κουρής-Κορκός ,προήδρευσε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.
Τη σύσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γεώργιος Τζωρτζάτος και ο Α/Πρόεδρος κ.Χρήστος Λευκαδίτης, ο Πρόεδρος της Κεφαλληνο-Ρωσικής Φιλίας κ.Δημήτρης Ζαφειράτος, η Εκπρόσωπος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Τέρη Μαρκάτου, ο Διευθυντής της Ταξιδιωτικής Εταιρείας “Katsouris, Travel & Yachting Services” κ.Σπύρος Κατσούρης, ο Διευθυντής της LIFE THINK Web Design & Digital Marketing κ.Σπύρος Γασπαρινάτος,η Επιχειρηματίας Γαστρονομικού Τουρισμού κ.Βάσω Μπαλή, ο τ. Δήμαρχος Σάμης κ. Μανώλης Βαλέτας και η Σύμβουλος Τουρισμού κ. Ράνια Ταραζή.
Σκοπός της Συσκέψεως ήταν ο κατάλληλος σχεδιασμός προβολής της Κεφαλονιάς, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί όσον το δυνατόν καλύτερα η ενεργός παρουσία, μέσω Εκθεσιακού Περιπτέρου, του Δήμου της Κεφαλονιάς, στα πλαίσια της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης του Νησιού.
Επισημαίνουμε ότι η Έκθεση τυγχάνει της τιμής να τελεί υπό την Αιγίδα των :
– Υπουργείου Τουρισμού
– Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας
– Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου
– Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού
– GREECE
– Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος
– SETE

1-DSC07229 1-DSC07231 1-DSC07232

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις