Συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής στην εορταστική εκδήλωση της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, η Δημοτική Αρχή της Κεφαλονιάς είχε την τιμή να εκπροσωπηθεί, μετά από Πρόσκληση, στη Θεία Λειτουργία της Παναγίας «Ελευθερώτριας», που τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ.Νικόλαος Χαρτουλιάρης στην Κηφισιά και ακολούθως στη Συνάντηση των Μελών της Αδελφότητας στο Αρχονταρίκι του Ιερού Προσκυνήματος.
Το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση εκπροσώπησαν οι Α/Δημάρχοι κ.Διονύσης Λυκούδης και κ.Ευάγγελος Κεκάτος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορήσουν τα Μέλη για διάφορα θέματα του Νησιού, να τονίσουν το διαρκές ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τους Απόδημους τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού και να ανταλλάξουν απόψεις για το διαχρονικά ιστορικό ρόλο της Αδελφότητας στην κοινωνική και πολιτική ζωή της πρωτεύουσας.

kekatosadelfotita O O

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις