Λούκας Νιφοράτος: Αποκαλύπτουμε την παραπληροφόρηση του KefaloniaPress

Αποστέλλουμε το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής του έργου των εγκαταστάσεων του ΝΟΑ, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όπως και τις εγκρίσεις του έργου και τις σχετικές αποφάσεις του Λιμενικού Ταμείου. 

Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο έγγραφο που δημοσιεύει το «para-site» kefaloniapress δεν αναφέρει ότι οι εγκαταστάσεις του ΝΟΑ στερούνται αδειών αλλά απλά ότι δεν τις έχει στο αρχείο του, κάτι που είναι εύλογο δεδομένου ότι το έργο εκτελέστηκε και ολοκληρώθηκε πριν παραδοθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που έχει και όλο το «φάκελό του».

Αντιλαμβανόμαστε ότι το kefaloniapress προσπαθεί να διασώσει τους υπόλογους δικαστικά συκοφάντες του ΝΟΑ, πλην όμως η Δικαιοσύνη θα μιλήσει.

Λούκας Νιφοράτος
Πρόεδρος ΝΟΑ

Δείτε τα έγγραφα σε μορφή PDF
1) Έγγραφο 1
2) Έγγραφο 2
3) Έγγραφο 3

noa noa2 noa3 noa4 noa5 noa6 noa7 noa8

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις