Ο ΝΟΑ εξευτέλισε την “δημοσιογραφία” του kefaloniapress

Εκτεθειμένο ανεπανόρθωτα είναι πλέον το site kefaloniapress αφού κατήγγειλε τον ΝΟΑ για δήθεν παρανομίες στις εγκαταστάσεις του, ενώ με τα έγγραφα που απέστειλε ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος (πρωτόκολλα παράδοσης-παραλαβής από την Περιφέρεια, εγκρίσεις του έργου κ.ά.) αποδείχθηκε ότι όλα τα έργα είχαν γίνει από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, δηλαδή από το κράτος.

Το χειρότερο όμως από όλα για το kefaloniapress είναι ότι υποτίθεται πως το δημοσίευμά του στηριζόταν σε κάποια δήθεν βεβαίωση του Λιμενικού Ταμείου ενώ τελικά αποδείχθηκε ότι το Λιμενικό Ταμείο απλά δήλωνε ότι δεν έχει  το φάκελο του έργου στα αρχεία του αφού βεβαίως αυτός βρίσκεται στην Περιφέρεια που εκτέλεσε το έργο.

Το kefalonia press όμως εστίασε αποσπασματικά μόνο στη φράση: “δεν έχουμε τις άδειες” ενώ υποβάθμισε την κρίσιμη σημείωση: “στο αρχείο μας”. Νομίζουμε ότι κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει και καλό είναι τα site να μάθουν να σέβονται τους αναγνώστες τους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις