Δήμος Κεφαλονιάς: Περί Βιολογικού Καθαρισμού Φισκάρδου

Αναφορικά με ανώνυμα δημοσιεύματα, «κραυγές» και «ψιθύρους» σχετικά με το θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού Φισκάρδου, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι αυτή η οποία σχεδίασε, μελέτησε, ενέταξε, δημοπράτησε και πλέον βρίσκεται στην φάση της συμβασιοποίησης για το μεγάλο έργο πνοής του Βιολογικού Καθαρισμού Φισκάρδου.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή κατάφερε ότι δεν μπόρεσαν δεκαετίες πίσω πολλές προηγούμενες δημοτικές αρχές και θα συνιστούσαμε, τόσο στους «ανώνυμους» επιστολογράφους, όσο και σε κάποιους «εκπροσώπους» του πολιτικού παρελθόντος να είναι πιο προσεκτικοί ώστε να μην εκτίθενται ανεπανόρθωτα.
Διότι η τοπική κοινωνία και μνήμη έχει και κρίση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις