Διάλογος-Διάδραση: Ιστορίες κρίσης: «Οδική ασφάλεια»

Η Κίνηση Πολιτών ΔΙΑΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΔΡΑΣΗ σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν.Κεφαλληνίας διοργανώνει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Κοργιαλένειο βιβλιοθήκη Αργοστολίου, ανοιχτή συνάντηση διαλόγου με θέμα την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-Εισήγηση-Παρουσίαση από το Γιώργο Κασσιανό, ιατρός ορθοπεδικός-χειρουργός.
-Εισήγηση-Παρουσίαση με power point για την οδική ασφάλεια από το Δημήτρη Μουστάκη, οδηγό δοκιμών μοτοσυκλετών.
– Εισήγηση-Παρουσίαση από τη Σοφία Αράβου, καθηγήτρια ΑΤΕΙ ΙΝ.
-Εισήγηση-Παρουσίαση από το Σταύρο Τραυλό, Δ/νων Σύμβουλος της ECO-Formula
– Προβολή οπτικοακουστικού υλικού.
-Ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Τα στοιχεία που κατά καιρούς βρίσκουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τις στατιστικές των τροχαίων ατυχημάτων, μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτά που απορρέουν από τους ανταποκριτές των περιοχών που βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη. Ωστόσο, κάθε χρόνο αυτά τα στοιχεία ανανεώνονται, και οι περισσότεροι δεν κατανοούν ότι είμαστε όλοι υποψήφιοι για να γίνουμε μέρος τους. Ορισμένα πράγματα γύρω απ’ την οδική ασφάλεια μπορεί να ακούγονται ως αυτονόητα, αλλά, δυστυχώς, η εμπειρία μας έχει δείξει ότι χάνουμε συγγενείς, χάνουμε φίλους, χάνουμε παιδιά, λόγω της παράλειψης αυτών των αυτονόητων… Όπως σε ένα δάσος χρειάζεται να πατάμε ξανά και ξανά ένα μονοπάτι προκειμένου να μένει ανοιχτό, έτσι και στη νοοτροπία μας, οφείλουμε να σκεφτόμαστε ξανά και ξανά μία πρακτική προκειμένου να μένει ενεργή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Κίνηση Διάλογος-Διάδραση
www.facebook.com/dialogos.diadrasi

Μπορείτε επίσης να δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης μέσω facebook στον παρακάτω σύνδεσμο :
https://www.facebook.com/events/1507937272792049/?ref=25&sid_reminder=7747948898349481984

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις