Υπέγραψε ο Χρυσοχοϊδης την μετονομασία του αεροδρομίου σε Άννα Πολλάτου

Είναι οριστικό. Ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης υπέγραψε την μετονομασία του αεροδρομίου Κεφαλλονιάς σε “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ” όπως είχε ζητήσει πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο μετά από εισήγηση του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση.

Έτσι ο Παρίσης απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι διαθέτει μεγάλη δύναμη στα κέντρα λήψης αποφάσεων διαψεύδοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους που έλεγαν είτε ότι κανείς δεν θα τον ακούσει στην Αθήνα, είτε ότι επειδή το αεροδρόμιο προορίζεται για μακροχρόνια μίσθωση δεν πρόκειται να γίνει η μετονομασία.

Πλέον το αεροδρόμιο των Μηνιών θα φέρει το όνομα της συμπατριώτισσας μας και αδικοχαμένης Ολυμπιονίκου μας Άννας Πολλάτου, τιμώντας έτσι την μνήμη της και την προσφορά της στο νησί μας. Μάλιστα η ανακοίνωση της οριστικής μετονομασίας ουσιαστικά συμπίπτει και με την έναρξη του προγράμματος “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” που είναι αφιερωμένο στην μνήμη της, θα λάβει χώρα την Τρίτη στο νησί μας και για τον λόγο αυτό θα έρθει πλήθος πολιτικών και Ολυμπιονικών μας αθλητών.

Υ.Γ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για μία ακόμη φορά ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης απέδειξε το ενδιαφέρον και την αγάπη του για την Κεφαλονιά προωθώντας αμέσως το σημαντικό αίτημα του Δήμου μας για την μετονομασία του αεροδρομίου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις