Συνάντηση των επαγγελματιών του Ληξουρίου με τον Αντιδήμαρχο Παλικής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ληξούρι η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των επαγγελματιών για το ζήτημα του χριστουγεννιάτικου στολισμού της πόλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, έπεσαν στο τραπέζι πολλές σκέψεις και ιδέες στο μέτρο του εφικτού και αποφασίστηκε ο κάθε επαγγελματίας να αναλάβει το δικό του κομμάτι. Παραβρέθηκε και το μέλος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Αδιλίνης που συζήτησε με τους παριστάμενους την συμμετοχή που θα έχει η ΚΕΔΗΚΕ σε αυτό το εγχείρημα.

Μετά την συνάντηση επικρατούσε ικανοποίηση καθώς, μετά το Αργοστόλι και το Ληξούρι θα βιώσει-όπως όλα δείχνουν-ένα ζεστό γιορτινό κλίμα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, κάτι που έχουν μεγάλη ανάγκη κάτοικοι και επαγγελματίες.

alex1 alex2 alex3 alex4

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις