Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας από την ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών

Μετά την ανακοίνωση και του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας (Σ.Ε.Ε) Κεφαλληνίας και Ιθάκης μέσω του Προέδρου της κ. Σ. Σάρλου, για την στήριξη του αγώνα μας που αφορά την συνέχιση της λειτουργίας της ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλλονιάς, οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά και να καλέσουμε για μία ακόμη φορά ,κάθε πολιτική παράταξη, θεσμικά όργανα, αιρετούς και μη οι οποίοι δεν έχουν πάρει θέση, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ενδιαφερθούν για το δίκαιο του αγώνα μας προβαίνοντας σε ανάλογες ενέργειες από το χώρο που υπηρετούν.

Ο λαός της Κεφαλονιάς σύσσωμος και μεγάλος αριθμός φορέων έχουν στηρίξει ήδη την λειτουργία της για το κοινωνικό έργο και όχι μόνο που προσφέρει στο νησί και περιμένει με αγωνία το έμπρακτο ενδιαφέρον και των άλλων στην κρίσιμη περίοδο που διανύει.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις