Συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου

Στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συνεδρίαση όπου ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησαν και έδωσαν ιδιαίτερη σημασία σε θέματα και εκτός Ημερήσιας Διάταξης.
Στη Συνεδρίαση το παρών έδωσε ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου που έκαναν λόγο για το κτίριο του νηπιαγωγείου στο οποίο συσσωρεύεται το ολοήμερο και δύο κλασσικά τμήματα με αποτέλεσμα να μην χωράνε τα παιδιά και να υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πρέπει να δοθεί οριστική λύση τόνισαν τα μέλη του συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι θα παραπέμψει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς είναι το ανώτατο όργανο διοίκησης ώστε να ερευνηθεί ένας νέος χώρος για τη φιλοξενία των παιδιών.
Στη συνέχεια αναφορά έγινε στον Θαλασσόμυλο καθώς υπάρχει αίτημα για μετεγκατάσταση του μουσείου Φυσικής Ιστορίας, που βρίσκεται στα Δαυγάτα, στο χώρο του Θαλασσόμυλου ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του και αιτήματα από επιχειρηματίες για υπενοικίαση μέρους του χώρου αυτού. Το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει μια συγκατοίκηση του Μουσείου με κάποιον επιχειρηματία όπου θα προκύψει μέσω δημοπρασίας και θα περιλαμβάνει αυστηρούς όρους που θα συμβαδίζουν με τον πολιτισμό του χώρου και της περιοχής.

koinotita koinotita2 koinotita3 koinotita4

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις