Εμπορικός Σύλλογος Η Κράνη: Κάλεσμα για συμμετοχή στις απευθείας αναθέσεις και διαγωνισμούς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Η ΚΡΑΝΗ

Αργοστόλι  17/11/2014

Κατόπιν αλλεπάλληλων επαφών που είχε το Δ.Σ του συλλόγου μας με τους εκπροσώπους κ. Σπαθη Σταύρο, κ. Νιφοράτο Ιάκωβο  και κ. Πολλάτο Διονύση, με τον Αντιπεριφερειάρχη κον Δρακουλόγκωνα για το πάγιο αίτημα της συμμετοχής των εμπόρων και γενικά όλων των επαγγελματιών του νησιού μας στις διαδικασίες των απευθείας αναθέσεων, προμηθειών Διαγωνισμών της Αντιπεριφέρειας και αφού ανταλλάχτηκαν απόψεις για των τρόπο της συμμετοχής  και τον τρόπο αξιολόγησης προκειμένου να υπάρχει αξιοκρατία, ίση μεταχείριση, χωρίς αποκλεισμούς και έχοντας την κατανόηση καθώς και την συμπαράσταση του κου Δρακουλόγκωνα για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά του νησιού μας, καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας.
Και όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στις ανωτέρω διαδικασίες, να υποβάλουν τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης τους, το email, fax, καθώς και την κατηγορία ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησης.
Παραθέτουμε το email της Αντιπεριφέρειας τμήμα Προμηθειών:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΣΠΑΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                       ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις