Ένωση Ξενοδόχων: Συμμετοχή στην Philoxenia 2014

Και την φετινή χρονιά η Ένωση μας συμμετείχε στην τουριστική έκθεση Philoxenia που πραγματοποιήθηκε, παράλληλα με την έκθεση εξοπλισμού Hotelia, στην Θεσσαλονίκη το διάσημα 13-16/11.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων βρισκόταν στην αίθουσα 15 σε προνομιακή θέση (απέναντι από την είσοδο) και παρά την πτωτική πορεία της έκθεσης τα τελευταία χρόνια στο πρόγραμμα των Hosted Buyers, έγιναν αρκετές συναντήσεις με τουριστικά γραφεία της βορείου Ελλάδος.
Το μήνυμα που προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μέσω banner στο κοινό της Θεσσαλονίκης ήταν η απευθείας αεροπορική σύνδεση με το νησί μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και η γρήγορη οδική πρόσβαση.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος συμμετείχε στο συμβούλιο των προέδρων ξενοδοχειακών Ενώσεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 14/11 όπου συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της φετινής χρονίας που μόλις ολοκληρώθηκε, οι πρώτες ενδείξεις για το 2015 καθώς προβλήματα και διάφορα άλλα θέματα του κλάδου.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού κύριο Σπύρο Γαλιατσάτο όπως επίσης τον Τμηματάρχη τουρισμού Κεφαλλονιάς κύριο Σταθάτο Παναγή και τον τουριστικό πράκτορα κύριο Κατσούρη Παναγή για την συνεργασία που είχαμε.

Δελτίο Τύπου Philoxenia2014

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις