Διαδρομή την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Μοναστηράκι – Νιπολά – Ακρωτήρι

Διαδρομή μέσω φαραγγιού, από παλιό μονοπάτι φτάνουμε στο μαγευτικό οροπέδιο της Νιπολάς, που είναι κατάφυτο από κερασιές. Εν συνεχεία κατάβαση από άλλο μονοπάτι στο Ακρωτήρι στον Πόρο. Βαθμός δυσκολίας Α+ και διάρκεια 4 ώρες. Επειδή θα μπει λεωφορείο, η συμμετοχή θα είναι 5€ το άτομο. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στον αρχηγό μεχρι το Σαββατο.
Αρχηγός: Γ. Σπυράτος (τηλ.6977304849) βοηθός: Γ. Κουταβάς (τηλ.6972841795)

Οι αναχωρήσεις γίνονται μπροστά από το το γήπεδο ποδοσφαίρου Αργοστολίου (προπύλαια) στις 8 π.μ. και οι συμμετέχοντες έρχονται με δική τους ευθύνη για την κατάσταση της υγείας τους και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. Για την συμμετοχή στις εκδρομές του συλλόγου πρέπει να υπάρξει προηγούμενη δήλωση στον αρχηγό κάθε εκδρομής.

nipola2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις