Συνεδρίασε η σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΚΕ

Η 21η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΚΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος». Σε πολύ φιλικό κλίμα συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ψηφίστηκαν ομόφωνα από όλα τα μέλη του Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το πρώτο θέμα σχετικά με την υλοποίηση του έργου «Δράσεις συνεργασίας στην κοινωνική ένταξη ευάλωτων ομάδων στην τουριστική και πολιτισμική αλυσίδα της Κεφαλονιάς» τα μέλη του Συμβουλίου θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα δίκτυο συνεργασίας στα πλαίσια του τουρισμού και πολιτισμού. Το αντικείμενο των δράσεων του έργου αυτού είναι η ενεργοποίηση και η κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Στη συνέχεια συζητήθηκε η διοργάνωση του 17ου ατομικού πρωταθλήματος σκάκι που θα γίνει στις 22 και 23 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και η έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προυπολογισμού της ΚΕΔΗΚΕ για το έτος 2014.
Τέλος ιδιαίτερη σημασία όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ο πρόεδρος κ. Άγγελος Κωσταντάκης και τα μέλη του Συμβουλίου έδωσαν στο θέμα για την συνδιοργάνωση , της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας με τον Δήμο Κεφαλονιάς, του προγράμματος «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην Ολυμπιονίκη μας Άννα Πολλάτου. Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός έχει σκοπό να διδάξει και να εμπνεύσει τους νέους τις Ολυμπιακές Αξίες φέρνοντας την νεολαία κοντά στον αθλητισμό και τις αρετές του, τον ευγενή συναγωνισμό, το φίλαθλο πνεύμα και να τους καλλιεργήσει μηνύματα ελέγχου της παραβατικότητας και εναντίωσης στη βία και στο ρατσισμό.
Δείτε εδώ το βίντεο:

kedikeeee kediike
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις