Ο Απόστολος Κατσιφάρας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την επέτειο των 41 ετών από την ημέρα της 17ης Νοεμβρίου 1973:

«Η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί τον αγώνα για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη. Ένας αγώνας που πρέπει να μας κάνει ακόμα και σήμερα να βρισκόμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση προκειμένου να διαφυλαχθούν οι αξίες αυτές.
Το μήνυμα που έδωσαν οι ήρωες του Πολυτεχνείου είναι διαχρονικό και ουσιαστικά καλεί όλους εμάς σε έναν διαρκή αγώνα ώστε κατά τη σημερινή περίοδο που οι συμπολίτες μας πλήττονται από την κρίση, να αγωνιστούμε για να καταπολεμήσουμε την φτώχεια και την πείνα, να άρουμε τις κοινωνικές ανισότητες.
Ο αγώνας για το Πολυτεχνείο έδειξε ότι τίποτα δεν πάει χαμένο, αρκεί να μην αφήσουμε τη λήθη να υπερτερήσει της μνήμης».

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις