Απάντηση προς γελοίο “Κουνούπιον” του Θεόφιλου

Πάνω που γράφαμε και καταδικάζαμε τα ανώνυμα σάιτ “χτύπησε” η γνωστή-άγνωστη “κουκουλοφόρος” της ιστοσελίδας που στηρίζει το Θεόφιλο Μιχαλάτο (inkefalonia) η οποία κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο “Το Κουνούπι”.

Χωρίς να ασχοληθούμε ιδιαίτερα καθώς είναι αρχή μας να μην δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε ανωνυμογράφους σημειώνουμε δύο τρεις κουβέντες: Πρώτον, που ακριβώς είδε το Κουνούπι” ότι εμείς διαφημίζουμε την ανώνυμη ιστοσελίδα Kefalonitissa.blogspot.com; Όποιος ξέρει ελληνικά και διαβάζει το κείμενό μας, είναι ξεκάθαρο ότι καταδικάζουμε τα ανώνυμα  σάϊτ και αυτός ήταν και ο σκοπός του δημοσιεύματός μας. Από ότι φαίνεται το Κουνούπι δεν πολύ καταλαβαίνει την ελληνική γλώσσα, κρίμα τη φιλοσοφική που έβγαλε.

Δεύτερον, ο Νίκος Ανουσάκης είναι δικηγόρος της ιστοσελίδας μας και συγνώμη που δεν ρωτήσαμε το Κουνούπι και τον Θεόφιλο για αυτό. Από εκεί και πέρα ούτε μας ποδηγετεί ούτε μας καθοδηγεί. Η συκοφαντική προσπάθεια του Κουνουπιού να τον συνδέσει  μέσω εξυπνακισμών και φαντασιώσεων με ανώνυμες ιστοσελίδες μόνο γέλιο προκαλεί. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Νίκος Ανουσάκης όταν θέλει να συγκρουστεί το κάνει δημόσια και φανερά όπως έχει κάνει και με τον Κώστα Ζαπάντη και με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και με οποιοδήποτε άλλο θεωρεί επικίνδυνο πολιτικά για την Κεφαλονιά. Αυτό που κρύβεται είναι Το Κουνούπι το οποίο φοβάται και ντρέπεται για αυτό που είναι.

Και τρίτον, τελικά το Κουνούπι δεν προσέφερε και τόσο καλές υπηρεσίες στον Θεόφιλο αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των εκλογών όπου ως γνωστόν ο Θεόφιλος έμεινε με την “εκλογή στο χέρι”! Παρόλα αυτά επιμένει στα ίδια κόλπα και στις ίδιες γελοιότητες. Περαστικά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις