Και νέο site Kefalonitissa.blogspot.com

Χαμός γίνεται με τα ανώνυμα σάιτ στην Κεφαλονιά καθώς μετά το γνωστό “Γαϊδούρι” τώρα έχει εμφανιστεί και ένα άλλο υπό τον τίτλο Kefalonitissa.blogspot.com.
Κάποιες φορές σε αυτά τα σάϊτ γράφονται και κάποια έξυπνα σχόλια ή αστεία για την πολιτική ζωή πλην όμως σωστό και πρέπον είναι να μην κυκλοφορούν ανώνυμες ιστοσελίδες καθώς όποιος είναι “μάγκας” και θέλει να έχει άποψη για τη δημόσια ζωή, αυτό πρέπει να το κάνει επώνυμα, διαφορετικά χάνεται η αξία αυτών που γράφει.
Εμείς ως portoni.gr δεν έχουμε διστάσει πολλές φορές να συγκρουστούμε, να γράψουμε σκληρά πράγματα και να έρθουμε σε μεγάλη κόντρα με πολύ κόσμο και αυτό το κάνουμε πάντα με το θάρρος της υπογραφής μας, οπότε πραγματικά είμαστε απέναντι στο φαινόμενο των “μαύρων” σάιτ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις