Συνάντηση Περιφερειάρχη με το Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου στην Κέρκυρα

Με το προεδρείο του εμπορικού συλλόγου και του ομοσπονδιακού οργανισμού κερκυραϊκού εμπορίου συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.

Ο πρόεδρος Κ. Μουζακίτης ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις δράσεις του συλλόγου και του οργανισμού καθώς επίσης και για την πρόθεση τους να επεκταθούν και στα Ιόνια Νησιά με την ίδρυση Ομοσπονδίας επιχειρήσεων Ιονίων νήσων που θα ασχολείται με τα προβλήματα των νησιών, το ΦΠΑ κ.ά.
Παράλληλα κατέθεσαν στον κο Γαλιατσάτο τις προτάσεις τους για το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα εν΄ όψει και της συζήτησης που θα γίνει στο περιφερειακό συμβούλιο για το ΕΣΠΑ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη δημιουργία ανοικτού εμπορικού κέντρου στην Κέρκυρα.
Επιπλέον ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει προς την κατεύθυνση της σύστασης Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για την τουριστική προβολή του νησιού.
Ο περιφερειάρχης στάθηκε με θετική διάθεση απέναντι στις προτάσεις και τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς του εμπορικού κόσμου της Κέρκυρας και επεσήμανε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικές οι δράσεις που προωθούνται για τη δημιουργία δομών που θα καλύπτουν όλα τα Ιόνια νησιά και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και την προβολή της περιφέρειας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις