Πολύ σημαντική η συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με την Sky Express

Μία πολύ σημαντική συνεργασία πέτυχε η Δημοτική Αρχή αυτές τις μέρες και όπως είναι γνωστό αναφερόμαστε στη συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Sky Express που εδώ και χρόνια ενώνει τα Επτάνησα με την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.

Η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ενδυνάμωση του εσωτερικού τουρισμού που προτιμάει το αεροπλάνο για τις μετακινήσεις του και φέρνει την Κεφαλονιά πιο κοντά με την υπόλοιπη Ελλάδα, για το σκοπό αυτό ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος είχαν συνάντηση στο Δημαρχείο με την Διευθύντρια Credit Control & Sales Executive της Αεροπορικής Εταιρείας Sky Express κ.Kallia Pitaridi και τον Διευθυντή της Swissport του Αεροδρομίου  Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου» και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Γεώργιο Γεροντάκη.

Για την πολύ σπουδαία επιτυχία της Δημοτικής Αρχής μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις