Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός για την πληρωμή Εξισωτικής Αποζημίωσης 2014

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας και Ιθάκης καλεί όλους τους   Κτηνοτρόφους, δικαιούχους Εξισωτικής Αποζημίωσης, οι οποίοι έχουν παραδώσει στον Ε.Α.Σ. το ΒΙΒΛΙΟ ΜΗΤΡΩΟΥ της ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ τους, να προσέλθουν στα γραφεία του Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι όχι αργότερα από την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 προκειμένου να συνταχθεί εγκαίρως η ετήσια απογραφή και να θεωρηθεί αρμοδίως το αρχείο της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής.

Η συνεργασία αυτή των συγκεκριμένων Κτηνοτρόφων με τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό είναι άκρως απαραίτητη, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η διενέργεια ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού Πληρωμών και Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων του Υ.Α.Α.Τ., προκειμένου να πληρωθούν την ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ   ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ του 2014 πριν το τέλος του έτους.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι.

Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ανδρέας   Π.  Καλαφάτης, Πρόεδρος  Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις