Απελπισμένη η αντιπολίτευση απέναντι στο Δήμο ποντάρει μόνο σε ψευδή δημοσιεύματα

Σε πλήρη απελπισία βρίσκεται η Αντιπολίτευση στο Δήμο Κεφαλονιάς καθώς διαπιστώνει ότι πλέον η ανανεωμένη Δημοτική Αρχή προχωράει με “χίλια” το έργο της επιδεικνύοντας πρωτοφανή σύμπνοια.

Βλέποντας λοιπόν οι αντιπολιτευόμενοι ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να γίνουν στην πλειοψηφία τα διαλυτικά φαινόμενα που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη τριετία, ποντάρει μόνο σε ψευδή δημοσιεύματα για δήθεν καυγάδες μεταξύ Παρίση-Λυκούδη, Λυκούδη-Ανουσάκη, Κωνσταντάκη-Κοκκόση, κ.ο.κ.

Μόνο που αυτά τα φθηνά κόλπα τα βλέπουν στο Δήμο και γελάνε αφού πλέον τα προβληματικά πρόσωπα που δημιουργούσαν τις κόντρες τα έστειλε ο κόσμος σπίτι τους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις