Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων

Αργοστόλι, 13-11-2014

Προς
Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων
Κεφαλονιάς & Ιθάκης
κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Θα ήθελα να σας εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία αναλαμβάνετε το τιμόνι της ατμομηχανής της τοπικής μας οικονομίας. Ο δράσεις που θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, θα φέρουν την ελπίδα στους συμπολίτες μας για έξοδο από τα προβλήματα που βιώνουμε. Ελπίδα για ένα πιο φωτεινό μέλλον.
Είστε ένας χαρισματικός άνθρωπος. Διαθέτετε γνώσεις, θέληση και αγάπη για το νησί μας. Μπορείτε να βοηθήσετε τον τόπο μας, μπορείτε να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας, τους συμπολίτες σας. Η προσωπική αναγνώριση των ικανοτήτων και η υποστήριξη σας από το Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση είναι ένα θετικό στοιχείο που θα σας βοηθήσει στην επιτυχή εκπλήρωση των καθηκόντων που αναλαμβάνετε.
Σας επιτρέπει να εισηγηθείτε άμεσα ένα πάγιο αίτημα των επαγγελματιών του χώρου σας. Την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη των τουριστικών καταλυμάτων κατά τη χειμερινή περίοδο. Μια απαλλαγή που θα έχει αλυσιδωτά θετικό αντίχτυπο σε όλους τους συμπολίτες μας.
Είμαι σίγουρος για τη δυναμική πορεία που θα ακολουθήσετε σε όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. Καλή επιτυχία στο έργο σας.

Με εκτίμηση
Θεόφιλος Μιχαλάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις