Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πετρελαίου στην Κεφαλονιά

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου Κεφαλληνίας υπόθεση κλοπής πετρελαίου από εργοτάξιο στην Κεφαλονιά και συνελήφθη ένας 54χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή.

Αναλυτικότερα, από την αξιολόγηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης, ταυτοποιήθηκε ο 54χρονος ως ο δράστης της κλοπής, 4.500 λίτρων, πετρελαίου από εργοτάξιο στην Κεφαλονιά βραδινές ώρες της 11.11.2014.

Από τη εξέλιξη της έρευνας εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από την οικία του 54χρονου μέρος των καυσίμων που αφαιρέθηκαν, τρεις (3) τόνοι περίπου.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις