Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς συγχαίρει το νέο πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού μας

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον Γεράσιμο Τιμοθεάτο για την εκλογή του στην θέση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού μας.

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος έδωσε την μάχη των δημοτικών εκλογών του περασμένου Μαίου στο πλευρό του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, στην πρώτη γραμμή της μάχης, και η εκλογή του στην Προεδρεία της Ένωσης Ξενοδόχων αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση της αξίας και των ικανοτήτων που διαθέτει.
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης επιθυμεί να δηλώσει την πλήρη συμπαράστασή του στα θέματα της Ένωσης Ξενοδόχων και τονίζει ότι θα σταθεί αλληλέγγυος σε ότι του ζητηθεί και σε οποιαδήποτε συνεργασία, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του νησιού μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις