Συνάντηση Αλ. Μιχαλά με το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων φίλων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο Σπύρο Ζουμπουλίδη και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων, φίλων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ είχε σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης απασχόλησης, κοινωνικής μέριμνας και εθελοντισμού Αλ. Μιχαλάς.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους γονείς και τα παιδιά του συλλόγου, όπως η λειτουργία του Κέντρου Ειδικής Αγωγής «Η Μέλισσα» και η δυνατότητα ένταξης του στο ΠΕΠ Ιονίων νήσων.
Επίσης έγινε ειδική αναφορά στην ανάγκη στήριξης του συλλόγου σε καινοτόμες δράσεις, όπως το κέντρο πληροφόρησης ΑΜΕΑ και το γραφείο κοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης.
Ο Αλ. Μιχαλάς τόνισε ότι «στις προτεραιότητες της περιφερειακής αρχής είναι η στήριξη των δράσεων των ατόμων με αναπηρία ενώ η κοινωνική μέριμνα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων αποτελεί το βασικό πυλώνα της πολιτικής της».

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις