Ευχαριστήριο κας Δεστούνη προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου

Με αφορμή την νοσηλεία του γιου μου Άγγελου Δεστούνη στο Περιφερειακό νοσοκομείο του Αργοστολίου στο Νομό της Κεφαλλονιάς στο τμήμα της παιδιατρικής θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο τμήμα αυτό.

Ζούμε σε ένα απομακρυσμένο από την πρωτεύουσα νησί με ότι δυσκολίες αυτό συνεπάγεται στα θέματα υγείας. Όμως το νοσοκομείο του Αργοστολίου είναι φωτεινό παράδειγμα μέσα στις αντίξοες συνθήκες που ζούμε εμείς οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς και ιδιαίτερα του Ληξουρίου που εκτός όλων των άλλων έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους συνεχείς σεισμούς.

Εγώ προσωπικά ευχαριστώ το προσωπικό του νοσοκομείου ιατρικό και νοσηλευτικό γιατί πραγματικά δεν το περίμενα -έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και ζω στο Ληξούρι -να τύχω αυτού του επιπέδου της ιατρικής φροντίδας και της άψογης συμπεριφοράς του. Θεωρώ υποχρέωσή μου να καταθέσω αυτήν την εμπειρία μου γιατί στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και στην αποδιοργάνωση της υγείας και γενικότερα του κράτους αυτά τα μεμονωμένα παραδείγματα μας κάνουν να ευελπιστούμε πως κάποια μέρα θα λειτουργήσει η χώρα μας στη βάση που της αξίζει.

Παρακαλώ τους ιθύνοντες όχι μόνο να διατηρήσουν αυτό το νοσοκομείο που τόσο ανάγκη το έχουμε αλλά να σπεύσει να το βοηθήσει με κάθε τρόπο. Επιτέλους το 2014 αξίζει η Κεφαλλονιά να έχει ένα αξιοπρεπές νοσοκομείο και το έχει. Διατηρηστε το.

Ινώ Λιβανίου-Δεστούνη

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις