Συμμετοχή Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας

Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας ( Swiss International Holiday Exhibition), που διεξήχθη στο Lugano την 31η Οκτωβρίου 2014.

Η συμμετοχή της Κεφαλονιάς έγινε μετά από Επίσημη Τιμητική Πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής της Έκθεσης να συμμετάσχει στην 12η Επέτειο της πιο σημαντικής Τουριστικής Εκδήλωσης του Ελβετικού Οργανισμού Τουρισμού.
Το Νησί μας συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη συγκεκριμένη κορυφαία διεθνή Τουριστική Εκδήλωση, με σκοπό την περαιτέρω προβολή της Κεφαλονιάς σε μία περιοχή ιδιαίτερου ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος, λόγω της κατευθείαν αεροπορικής σύνδεσης από το Μιλάνο και τη Μπέργκαμο με το Νησί.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης έγιναν συναντήσεις Εργασίας με Ταξιδιωτικούς Παράγοντες της κεντρικής Ευρώπης και παρουσιάστηκαν οι ιδιαίτερα επιτυχημένες εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Κεφαλονιάς, όπως ο καταδυτικός, ο περιπατητικός, ο ορειβατικός, ο Αρχαιολογικός και διάφορες άλλες μορφές.
Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δραστηριότητες του Φορέα του Αίνου, με τους τρόπους παρουσίασης τόσο των οικοσυστημάτων της Λιμνοθάλασσας του Κουτάβου, όσο και του Εθνικού Δρυμού του Αίνου.
alps2 kekswisss kek3swiss kek1swissalpskek

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις