ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ: Ποδηλατικός Γύρος Αργοστολίου “Λευκαδίτεια”

ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Για μια ακόμα φορά το Σύστημα πραγματοποίησε ποδηλατικό γύρω στο Αργοστόλι με την ονομασία “Λευκαδίτεια” με  εις μνήμη του Κεφαλονίτη στην καταγωγή Αθανάσιου Λευκαδίτη, ιδρυτή του Ελληνικού Προσκομισμού.

Ο Ποδηλατικός Γύρος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 με Αφετηρία και Τέρμα το Άγαλμα του Αντώνη Τρίτση. Η διαδρομή που ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν :
Κλειστό Γήπεδο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ – ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ– ΟΔΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΦΩΚΑ –ΞΕΝΙΑ – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΕΡΓΩΤΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”.

Συμμετείχαν Λυκόπουλα, πρόσκοποι, πρόσκοποι, ανιχνευτές, βαθμοφόροι, γονείς και φίλοι.
Την απονομή των αναμνηστικών στους συμμετέχοντες έκανε ο Αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος και τους συνεχάρη για την συμμετοχή τους.

Ο Αρχηγός του Συστήματος
Γιάννης Δρακάτος

bikes bikes2 bikes3 bikes4 bikes5 bikes6 bikes7

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις