ΕΛΜΕ-ΚΙ: Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Τιμάμε την Εξέγερση του Πολυτεχνείου:
Δεν περνάει ο φασισμός
Εντείνουμε τον αγώνα ενάντια σε μονοπώλια – ΕΕ – ΝΑΤΟ
για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, λαϊκή κυριαρχία

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ ανταποκρίνεται στο προσκλητήριο του ΠΑΜΕ για το γιορτασμό του Πολυτεχνείου. Ο φετινός γιορτασμός βρίσκει το λαό μας χωρίς ψωμί, χωρίς παιδεία, με κουτσή και ψευδεπίγραφη ελευθερία, αφού αυτή αφορά μόνο στην ασυδοσία του κεφαλαίου. Ο λαός και η νεολαία μπορεί να έχουν καλύτερο μέλλον όταν οργανωθούν και παλέψουν ενάντια στις πηγές της δυστυχίας τους: το ίδιο το καθεστώς των μονοπωλίων και το πλαίσιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Σήμερα ακόμη πιο αποφασιστικά να πούμε: δεν περνάει ο φασισμός. Κανένας φόβος – καμία αυταπάτη. Με τα ίδια τα χέρια τους οι εργαζόμενοι, χωρίς κυβερνητικούς σωτήρες που θα υπηρετούν την εναλλαγή της ίδια πολιτικής, θα οικοδομήσουν το μέλλον που τους ανήκει και θα δώσουν δικαίωση σε όλους τους αδικαίωτους λαϊκούς αγώνες, μαζί και στον αγώνα του Πολυτεχνείου. Γι’ αυτό το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ συμμετέχει στο μπλοκ των δυνάμεων που εγγυούνται αυτόν τον προσανατολισμό, μαζί με το υπόλοιπο ταξικό κίνημα. Με νεώτερη ανακοίνωση το ΔΣ θα επανέλθει στο γιορτασμό και θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση για την επέτειο.
Όλοι και όλες τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη 5.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου: με συγκέντρωση και πορεία τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

 

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
 

Γεωργόπουλος Διονύσης

 

Βάρσος Δημήτρης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις