Πικραμένος από τις εκλογικές του αποτυχίες ο Σταύρος Τραυλός

Δεν μπορεί να ξεπεράσει την πικρία του για την αποτυχία του στους στόχους που είχε θέσει ο Σταύρος Τραυλός καθώς ως γνωστόν ούτε ο διακαής πόθος του να γίνει βουλευτής ευοδώθηκε φυσικά αλλά ούτε και η προσπάθειά του να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος είχε κάποιο αποτέλεσμα.

Κατόπιν των παραπάνω ο Τραυλός ακολουθεί την τακτική “είμαι και εγώ εδώ”, και με ανακοινώσεις προσπαθεί να κάνει τη Δημοτική Αρχή να τον πάρει στα σοβαρά, κάτι που όπως φαίνεται δεν το επιτυγχάνει, αν κρίνουμε από την ανακοίνωση του Δήμου ότι …”κάνει μόνο για Δήμαρχος Βαρδιάνων ή για το Δήμαρχο του Δία”!

Υ.Γ.: Όλα αυτά θα ήταν καλά και ευχάριστα εάν οι δηλώσεις του κ. Τραυλού για δήθεν ανάγκη ελέγχου των σχολικών μονάδων δεν έκαναν μεγάλη ζημιά στην εικόνα του νησιού μας. Θα ήταν καλό λοιπόν την επόμενη φορά  ο κ. Τραυλός να βρει κάποιο άλλο τρόπο …να τραβήξει την προσοχή.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις