“Αποτυχημένοι όλων των εκλογών ενωθείτε”

Ο μεγάλος οικονομολόγος και πολιτικός φιλόσοφος Κάρλ Μαρξ έμεινε στην ιστορία και για την περίφημη φράση του “προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε”, στην Κεφαλονιά όμως βρήκε εφαρμογή ένα άλλο σύνθημα “αποτυχημένοι όλων των εκλογών ενωθείτε”.

Έτσι λοιπόν και η παράταξη του ΦΙ.Κ.Ο. με την περίφημη εκλογική επίδοση του 4% έσπευσε να υπερασπίσει τον έτερο αποτυχόντα των εκλογών Σταύρο Τραυλό των 200 σταυρών, σε σχέση με την ατάκα της Δημοτικής Αρχής ότι “ο Τραυλός κάνει μόνο για Δήμαρχος Βαρδιάνων”! Τελικά στην Κεφαλονιά όλοι οι πικραμένοι των εκλογών έχουν αναπτύξει μία αλληλεγγύη μεταξύ τους καθώς τους ένωσε ο κοινός πόνος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις