Σύσταση ομάδας εργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Παλικής

Στην σύσταση ομάδας εργασίας (ΟΜΕ) για τη μελέτη, την προώθηση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2014 και ιδιαίτερα στην περιοχή της Παλικής, προχώρησε με απόφαση του ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.

Στην ΟΜΕ θα συμμετάσχουν οι :
1. Παναγής Δρακουλόγκωνας, αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ως επικεφαλής της ΟΜΕ
2. Παναγιώτης Φιλίππου, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας & Παλλαϊκής Άμυνας
3. Γεράσιμος Δεστούνης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κεφαλονιάς
4. Ανδρέας Κουρούκλης, πολιτικός μηχανικός – μέλος της ν.ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΤΕΕ / ΤΔΕ
5. Κων/νος Λαζαράτος, γ.γ. του Δ.Σ. του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Παλικής
6. Νίκος Λιναρδάτος, Εφοριακός Υπάλληλος
7. Ελένη Λουκέρη, ελεύθερη επαγγελματίας
8. Σπύρος Μπουρμπούλης, μέλος Δ.Σ. Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς
9. Μπάμπης Τζουγανάτος, οικοδόμος – κάτοικος εργατικών πολυκατοικιών

Η ΟΜΕ μπορεί με ευθύνη του επικεφαλής να ορίσει τον χώρο και την ώρα ή και την κατάλληλη τηλεφωνική γραμμή για την υποδοχή των πολιτών, προκειμένου να διατυπώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά καθώς επίσης να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την επίτευξη του σκοπού της που είναι η επιτυχής και ταχεία αντιμετώπιση των πάσης φύσεως προβλημάτων που προέρχονται από τους σεισμούς του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου του 2014, μέσω της ενεργοποίησης και του συντονισμού των αρμοδίων κρατικών και αυτοδιοικητικών Υπηρεσιών.
Η ΟΜΕ σε διάστημα δύο μηνών από τη σύσταση της υποχρεούται στην υποβολή σχετικής έκθεσης προς τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.
Η απόφαση του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων εστάλη στο γραφείο των Υπουργών ΠΕΚΑ, Υποδομών, μεταφορών και δικτύων, πολιτισμού, στο δήμαρχο της Κεφαλονιάς, στη διεύθυνση δόμησης του δήμου Κεφαλονιάς, στον τομέα αποκατάστασης σεισμοπλήκτων, στη γενική διεύθυνση προγραμματισμού και τη γεν. διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών της ΠΙΝ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις