Αποκλεισμένη από αέρα και θάλασσα η Κεφαλονιά

Αποκλεισμένη τις τελευταίες ώρες η Κεφαλονιά λόγω της έντονης κακοκαιρίας και των θυελλωδών νοτιάδων έχουν αποκόψει κάθε μορφής συγκοινωνία από και προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Σε ότι αφορά τις θαλάσσιες συγκοινωνίες δεν θα πραγματοποιηθούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια μέχρι αύριο το πρωί καθώς υπάρχει απαγορευτικό απόπλου. Κλειστή παραμένει και η πορθμειακή γραμμή Αργοστολίου-Ληξουρίου για δεύτερη μέρα

Προβλήματα επίσης δημιουργήθηκαν και στο απογευματινή πτήση της Aegean αφού λόγω των θυελλωδών ανέμων ακυρώθηκε η πτήση.

Από αύριο Σάββατο σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο θα εξασθενήσουν σταδιακά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και θα αποκατασταθούν οι συγκοινωνίες.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις