Το “Χριστουγενιάτικο Χωριό” θα στηθεί στην πλατεία τις 28 Νοεμβρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου Η ΚΡΑΝΗ, στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο για όλους μας, κάνει ενέργειες ώστε να τονώσει ψυχολογικά την εμπορική δραστηριότητα και να αυξήσει τον τζίρο των εμπόρων σε τοπικό επίπεδο.

 Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς και την ΚΕΔΗΚΕ, για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα από Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 έως  Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, θα διοργανώσουν από κοινού το ¨Χριστουγεννιάτικο Χωριό¨ στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου.

 Καλούμε τους εμπόρους  της Κεφαλονιάς να συμμετάσχουν στην καινοτόμο  αυτή προσπάθεια,   να δώσουν έναν πράγματι εορταστικό τόνο στο κέντρο του Αργοστολίου, να δημιουργήσουμε στο κέντρο της πόλης μας το δικό μας Χριστουγεννιάτικο Εμπορικό Κέντρο, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα νέο θεσμό για την πόλη μας.

 Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, πιστεύει ότι μόνο με συνεργασίες και  ομαδικό πνεύμα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του σήμερα, μόνο έχοντας ένα αισιόδοξο όραμα για την Κεφαλονιά μας μπορούμε ΤΩΡΑ να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

 Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ απευθυνθείτε στον Κωνσταντίνο Πρέντζα, Βανδώρου 8 ή στα τηλέφωνα 26710.27758 & 6978.554144.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων.

Για τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου Η ΚΡΑΝΗ

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής                                                         Μαρία Σκλαβουνάκη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις