Στην εισαγγελία διαβίβασε ο περιφερειάρχης το πόρισμα για τον Ο.Α.Ν.Α.Κ.

Στην εισαγγελία πρωτοδικών Κέρκυρας διαβίβασε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος το πόρισμα του Διαχειριστικού ελέγχου για την Νομαρχιακή Επιχείρηση με την επωνυμία «Οδική ασφάλεια νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας» (Ο.Α.Ν.Α.Κ).

Το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που κατατέθηκε στην αρμόδια υπηρεσία καταλήγει σε επιμέρους 27 συμπεράσματα, σύμφωνα με τα οποία προκύπτουν ευθύνες των προσώπων που διαχειρίστηκαν λογιστικά την επιχείρηση αλλά και της διοίκησης, εφόσον δεν προέβη σε κάθε ενέργεια για την σωστή λογιστική διαχείριση. Παράλληλα διαπιστώνεται έλλειμμα ταμείου ύψους 394.017 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι με αποφάσεις του Π.Σ. το 2012 ορίστηκαν δύο ορκωτοί λογιστές για την εκκαθάριση της επιχείρησης ΟΑΝΑΚ ενώ με απόφαση του Π.Σ. το 2013, η οποία ελήφθη κατόπιν σχετικού εγγράφου των εκκαθαριστών, αποφασίστηκε η διενέργεια ειδικού διαχειριστικού ελέγχου στην εταιρεία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις