Σε φιλικό και ήρεμο κλίμα συνεδρίασε η ΔΕΥΑΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» η 2η τακτική συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Κεφαλονιάς.

Στη συνεδρίαση αυτή, σε πολύ ήρεμο και φιλικό κλίμα συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και μετά από διαλογική συζήτηση ακολούθησαν οι ψηφοφορίες εκεί όπου ο εκπρόσωπος της παράταξης του Σύριζα και τακτικό μέλος της ΔΕΥΑΚ κ. Δεστούνης διαφοροποιήθηκε σε κάποια ζητήματα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης τόνισε ότι μέχρι σήμερα οι προηγούμενες διοικήσεις της ΔΕΥΑΚ προχωρούσαν τα έργα με απευθείας ανάθεση ενώ η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει κάποια από αυτά να γίνονται μέσω διαγωνισμών όπως για παράδειγμα θα συμβεί με δύο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης την έγκριση μελέτης προμήθειας καυσίμων ΔΕΥΑΚ για το έτος 2014-2015 καθώς και την έγκριση μελέτης προμήθειας γάλακτος για το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ για το έτος 2014.

Ρεπορτάζ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

deyak33678 deyak1890 deyak234567 deyak1111

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις