Οι Διεθνείς Δράσεις Δημοτικής Αρχής

Στα πλαίσια της στοχευμένης τουριστικής προβολής της Κεφαλονιάς σε διεθνείς Εκθέσεις, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού θα συμμετάσχει με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις κάτωθι διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού.

1. Swiss International Holiday Exhibition, στο Lugano της Ελβετίας, συμμετοχή με Επίσημη Τιμητική Πρόσκληση και
2. World Travel Market, στο Λονδίνο.
Κατά την διάρκεια και των δύο Εκθέσεων θα γίνουν Συναντήσεις – Εργασίας με Ταξιδιωτικούς Παράγοντες και Δημοσιογράφους Ταξιδιωτικών έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, με σκοπό την περαιτέρω προβολή της Κεφαλονιάς , αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες δυνατότητες ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών Τουρισμού στο Νησί.
Τέλος ο κ.Κεκάτος, μετά από Πρόσκληση του Προέδρου του «Αίνου» κ.Απόστολου Αγγούρια, θα εκπροσωπήσει τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση και το Δημοτικό Συμβούλιο, στις Εκδηλώσεις της Κεφαλονίτικης Αδελφότητας «Αίνος» στο Montreal του Καναδά.

kek
kek1

Πρόσκληση

Προς τον αξιότιμο κύριο Ευάγγελο Κεκάτο αντιδήμαρχο Κεφαλληνίας,
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κεφαλλήνων Μόντρεαλ Καναδά , ΑΙΝΟΣ, Απόστολος Αγγούριας και το συμβούλιο του, με χαρά σας προσκαλούν στον 62ον ετήσιο χορό του συλλόγου που θα γίνει την 1η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8 μ.μ στο PALACE RECEPTION HALL, 1717 Le Corbusier Blvd, Laval.
Η παρουσία σας θα είναι τιμή για το σύλλογό μας και για όλους τους Κεφαλλονίτες του Μόντρεαλ. Παρακαλούμε όπως απαντήσετε πριν από την 12η Ωκτωβρίου.
Τηλ : (514) 947-0375
Email:

Γραμματεας,
Νικη Ψυχογιου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις