ΕΥΝΟΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ενημερώνει τους δημότες ότι βάσει του Ν. 4257/14 άρθρο 51, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/14 (ΦΕΚ 234 Α`/23.10.2014), έχουν τη δυνατότητα με αίτησή τους και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014, να ρυθμίσουν σε δόσεις τις οφειλές τους προς το Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα. 

Ο αριθμός των δόσεων κυμαίνεται από είκοσι τέσσερις (24) έως εκατό (100) ανάλογα με το ύψος του οφειλόμενου ποσού, το οποίο θα απαλλάσσεται πλήρως από πρόστιμα και προσαυξήσεις αν εξοφληθεί εφάπαξ. Στην ευνοϊκή αυτή ρύθμιση εντάσσονται και όσες οφειλές είναι βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες έως τις 30 Οκτωβρίου 2014. Ανάλογη ρύθμιση ισχύει και για τις οφειλές των πολιτών προς την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.), με αίτησή τους έως τις 14-11-2014.

Επειδή θεωρούμε την ρύθμιση ιδιαιτέρως ευνοϊκή, καλούμε τους δημότες να προσέλθουν και να αξιοποιήσουν την δυνατότητα αυτή.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις