Ο Ιωσήφης “πήρε το όπλο του”

Ειλικρινά έχουμε βαρεθεί τις συνεχείς ανακοινώσεις  του ΦΙ.Κ.Ο. και του πνευματικού αρχηγού του, Ιωσήφ Λουκέρη, καθώς από ένα σημείο και μετά “χαλάει η πλάκα”, αφού το “πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς”, εν πάσει περιπτώσει και για τελευταία φορά σημειώνουμε τα εξής όσον αφορά τον Ιωσήφ Λουκέρη και την παρέα του:

1. Ουδέποτε του θίξαμε την προσωπική και την οικογενειακή, σε σχέση με την ιδιωτική του ζωή και οτιδήποτε παρεμφερή επομένως τα περί μηνύσεων, αγωγών και όλα τα σχετικά ούτε μας τρομάζουν ούτε μας φοβίζουν, ας σταματήσουν λοιπόν επιτέλους οι λεονταρισμοί και οι διάφορες απειλές εκ μέρους τους διότι δεν μας αγγίζουν.

2. Σε επίπεδο πολιτικό του ασκήσαμε και θα του ασκήσουμε σκληρότατη  κριτική καθώς -λυπούμεθα- το όραμα για την …”ανεξάρτητη Παλική”, ούτε μας εκφράζει ούτε μας εμπνέει αλλά το θεωρούμε έκφραση ξεπερασμένου τοπικισμού.

3. Λυπούμεθα και πάλι αν τους ενοχλεί που το γράφουμε αλλά γενικά στην υπόλοιπη Κεφαλονιά το αίτημα για …”αυτονόμηση της Παλικής από τον υπόλοιπο Δήμο” προκαλεί σε πολύ κόσμο γέλωτα. Όσο και αν τους ενοχλεί αυτό όσο και αν τους κάνει να αφρίζουν όσο και αν απειλούν με μηνύσεις και κ.λπ. εμείς θα το καταγγέλλουμε και το λέμε και πάλι ότι για εμάς η συγκεκριμένη Δημοτική Κίνηση αποτελεί προϊόν παρωχημένων αντιλήψεων και απότοκος της “ντεμοντέ” κόντρας μεταξύ Αργοστόλι-Ληξούρι η οποία πλέον υπάρχει ουσιαστικά στο μυαλό κάποιων που δεν έχουν καταλάβει ότι βρισκόμαστε στο 2014. Είναι η άποψή μας, είναι η γνώμη μας, υπάρχει κάποια ποινή για αυτό κ. Λουκέρη;

4. Όλοι θυμόμαστε τον κ. Ιωσήφ Λουκέρη να χλευάζει με τον πλέον προκλητικό τρόπο τους αιρετούς του νησιού μας και δει αυτούς που ανήκουν στην Δημοτική Αρχή, δηλαδή αυτούς που είτε του αρέσει είτε όχι η πλειοψηφία τους τίμησε, όταν όμως κάποιος κάνει κριτική στον ίδιο τότε ο Ιωσήφης “παίρνει το όπλο του” και απειλεί θεούς και δαίμονες, ω τι δημοκρατικότητα.

Αυτά προς το παρόν και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Ιωσήφ Μομφεράτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις