Έγινε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Γηροκομείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του δημοτικού γηροκομείου.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση. Μίλησε για το έργο του νέου Δημοτικού Γηροκομείου όπου βρίσκεται στη 2ηφάση, τις εργασίες που γίνονται και ότι είναι κατάλληλο να φιλοξενήσει 100 τροφίμους. Τόνισε ότι το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο έκανε ότι μπορούσε και σήμερα είναι πιο αισιόδοξος γιατί γύρω του βρίσκονται καταξιωμένοι άνθρωποι, άνθρωποι με προσωπικότητα και θα είναι δίπλα τους ώστε να μπορέσουν οι τρόφιμοι του γηροκομείου να ζήσουν καλύτερα. Μίλησε για τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ Μάκη Αποστολάτο όπου είναι ο καταλληλότερος για την θέση αυτή καθώς πρόκειται να ασχοληθεί με τα θέματα ενός πολύ ευαίσθητου κομματιού της κοινωνίας.
Στη συνέχεια έγινε η ορκωμοσία των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου και το λόγο πήρε ο κ Μάκης Αποστολάτος όπου με τη σειρά του καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη του συμβουλίου. Είπε ότι ο κύριος σκοπός του είναι να βρει λύσεις στις παροχές υπηρεσιών των ηλικιωμένων ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα και ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Κεφαλονιάς για τις προσπάθειες του που κατάφερε το ακατόρθωτο για αυτό και θα ήθελε ένα από τα κτίρια του ιδρύματος να πάρει το όνομά του. Επιπλέον είπε ότι όλοι θα λειτουργούν με ομόνοια ώστε να παίρνουμε σωστές αποφάσεις.
Στην συνέχεια το σώμα εξέλεξε ως αντιπρόεδρο του συμβουλίου τον κ Τάση Ζησιμάτο και σύστησε την εκτελεστική επιτροπή ενώ ο Πρόεδρος πρότεινε ως μέλος τον αντιδήμαρχο τουρισμού Κ Βαγγέλη Κεκάτο. Με τη σειρά του ο κ. Κεκάτος ευχαρίστησε τον πρόεδρο για αυτή την τιμή, θεωρεί ότι είναι μια κορυφαία θέση και θα μπορούσε να την αναλάβει κάποιο άλλο μέλος του διοικητικού συμβουλίου που δεν έχει καμία άλλη αρμοδιότητα. Άλλωστε ο ίδιος τόνισε ότι θα μπορεί να βοηθήσει και χωρίς να είναι μέλος.
Μετά από την παρέμβαση του κ. Κεκάτου τον λόγο πήρε πάλι ο δήμαρχος Κεφαλονιάς όπου επεσήμανε ότι μόλις τελειώσει αυτό το έργο του νέου κτιρίου όλοι θα είναι περήφανοι και θα πρέπει να προσέξουν να μη γίνουν τα λάθη του παρελθόντος. Επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο Αντιπρόεδρο Τάση Ζησιμάτο.
Τέλος μίλησε ο αντιπρόεδρος κ Τάσης Ζησιμάτος όπου και αυτός με τη σειρά του ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη συμμετοχή του στο έργο του γηροκομείου αλλά και τον πρόεδρο και όλα τα μέλη. Τόνισε ότι ο δήμαρχος έχει δώσει αγώνα και είναι όνειρο και θέμα ζωής για αυτόν. Όσον αφορά τον ίδιον αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν και όσο μπορεί θα στηρίξει τη λειτουργία του ιδρύματος διότι ξέρει ότι είναι ιερός σκοπός. Τέλος είπε δε θα ανεχθούν φαινόμενα που προκαλούν δυσλειτουργία του ιδρύματος και άσχημη συμπεριφορά του προσωπικού που θίγει τους ανθρώπους που βρίσκονται κάτω από τη στέγη του γηροκομείου. Απαιτείται πλήρη συνεργασία από όλα τα μέλη του συμβουλίου καθώς και από το προσωπικό του ιδρύματος.

Ρεπορτάζ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

dim00 dim1234 dim2222 dim4567 giro5

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις