Σε λαϊκή συνέλευση στο Φισκάρδο βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης βρέθηκε σήμερα στο Φισκάρδο όπου έλαβε χώρα λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της περιοχής. Κύριο θέμα της συνέλευσης που προσέλκυσε πλήθος κόσμου ήταν το “καυτό” ζήτημα για τον τουρισμό της περιοχής, ένα θέμα που απασχολεί κάθε χρόνο το Φισκάρδο, το θέμα των πλωτών.

Μαζί με τον Δήμαρχο ήταν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Λευκαδίτης, ο Αντιδήμαρχος Ερίσσου Κώστας Κοντογούρης, η Δ/ντρια του Υπουργείου κ. Μαρκάτου και ο ειδικός Λιμενολόγος κ. Λευτέρης Ρουχωτάς.

Έλαβε χώρα μία ιδιαίτερα διεξοδική συζήτηση για το θέμα με τις πλωτές και αποφασίστηκε να εκπονηθεί σύντομα ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 πλωτές εξέδρες με όλες τις σύγχρονες υποδομές το οποίο και θα παρουσιαστεί εκ νέου στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης δήλωσε αλληλέγγυος με τους κατοίκους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και υπογράμμισε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους. Στο τέλος ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς μαζί με την Δ/ντρια του Υπουργείου κ. Μαρκάτου έκαναν βόλτα στο Φισκάρδο ώστε η τελευταία να έχει άποψη για το ζήτημα από “πρώτο χέρι”.

Ρεπορτάζ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

fis11 fis12 fis22 fis33 fis44

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις