Ευάγγελος Κεκάτος: Δεν πρέπει να απαξιώνουμε την κάθε κίνηση που γίνεται για το καλό της Κεφαλονιάς

Δηλώσεις έκανε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την Ρωσική Εβδομάδα και την παραποίηση της ιστορία όπως αναφέρει ο κ. Πετράτος στο άρθρο του, που στην ουσία μειώνουν την αξία των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο πλέον στα πλαίσια της Ρωσικής Εβδομάδας και σαν στόχο έχουν τη σύσφιξη των σχέσεων με την Ρωσία.

Πάνω σε αυτό ο κ. Κεκάτος χαριτολογώντας δήλωσε ότι, “Για εμάς κατ ουσίαν η Κεφαλονιά απελευθερώθηκε το 2011 από τον κ. Αλέξανδρο Παρίση, αυτή την έννοια εμείς δίνουμε και εννοούμε τουριστικά, εννοούμε εμπορικά και αναπτυξιακά”. Ο κ. Κεκάτος διευκρίνισε ότι άλλο είναι ένα ιστορικό συνέδριο και άλλο οι όποιες κινήσεις γίνονται από την Δημοτική Αρχή για να δυναμώσουν η σχέση της Κεφαλονιάς με την Ρωσική αγορά σε τουριστικό και εμπορικό επίπεδο. Ενώ τόνισε ότι όσοι απαξιώνουν την κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και κατ επέκταση της Κεφαλονιάς είναι σε λάθος δρόμο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις