5ετής Αναπτυξιακός Σχεδιασμός για τον Δήμο Κεφαλονιάς

Στα πλαίσια του 5ετή αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου Κεφαλονιάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους της εταιρείας Cacha International Consulting Ltd, και συγκεκριμένα τον Overseas Project Director κ. Δουρούκα, τον Επιτηρητή του Έργου Διαχείρισης του Φορέα Πιστοποίησης Certcom κ. Καμπούρη και την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Ζαφειράκη με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο.

Στόχος της επικείμενης συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι να βρεθούν λύσεις και να τεθούν προτάσεις έτσι ώστε να προβληθεί η Κεφαλονιά σωστά μέσα από τη γνωστοποίηση των δυνατών σημείων του νησιού μας στην Σαγκάη παρέχοντας ευκαιρίες σε τοπικές επιχειρήσεις να δραστηριοποιηθούν εμπορικά στην αγορά στην συγκεκριμένη πόλη της Κίνας, με τον ανάλογο έλεγχο από τον φορέα πιστοποίησης έτσι ώστε να γίνονται όλα μέσα σε νόμιμα και θεμιτά πλαίσια.

Οι εκπρόσωποι της Cacha εξέφρασαν το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας για την Ελλάδα και η Κεφαλονιά θα μπορέσει να αποτελέσει την απαρχή για μία πολύπλευρη συνεργασία σε πολλούς τομείς ενδιαφέροντος καθώς έχει πράγματα να δείξει, αφού διαθέτουμε πλούσιο φυσικό περιβάλλον, μοναστήρια, παραλίες, πανέμορφα χωριά, αρχαιολογικό πλούτο, τεράστια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά.

Για το σκοπό αυτό οι υπεύθυνοι της εταιρείας που διαμένουν μόνιμα στην Σαγκάη άρα γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κινεζική αγορά, μπορούν να προτείνουν λύσεις και τρόπους έτσι ώστε να γίνει σωστή προβολή και προώθηση του νησιού μας, όχι μόνο στον εμπορικό τομέα αλλά και στο κομμάτι του τουρισμού, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

1-DSC05814 1-DSC05818 1-DSC05819 1-DSC05821 1-DSC05822 1-DSC05823

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις