Ενημερωτική ημερίδα για τους υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα με την παρουσία του Υπουργού ΠΕΚΑ Ι. Μανιάτη

Ενημερωτική ημερίδα για την έρευνα και την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή, διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κατά την οποία θα παραστεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ιωάννης Μανιάτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου – Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα).
«Η αξιοποίηση των υδρογονανθράκων στο Κατάκολο και στον πατραϊκό Κόλπο, για εμάς ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι μια ευκαιρία που μπορεί να αποτελέσει μια ισχυρή αναπτυξιακή πολιτική που θα φέρει πλούτο και θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας. Θα επαναπροσδιορίζει τη θέση της Περιφέρειας στον ενεργειακό χάρτη της χώρας, θα της προσδώσει ιδιαίτερη γεωπολιτική σημασία και θα διαμορφώσει νέες προοπτικές. Όλα αυτά βέβαια με βασικές προϋποθέσεις τη διατήρηση του περιβαλλοντικού αποθέματος της Περιφέρειάς μας και τον σεβασμός προς τις λοιπές οικονομικές δραστηριότητες» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, καλώντας τους φορείς και τους ενδιαφερόμενους να παραστούν στην ημερίδα.
Μεταξύ άλλων, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, βουλευτές, Δήμαρχοι και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των παραρτημάτων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, των Οικονομικών Επιμελητηρίων, των Επαγγελματοβιοτεχνικών Επιμελητηρίων, η ΟΙΚΙΠΑ, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις