Υπογραφή Μελέτης Λιμένα Αργοστολίου από τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Ανήμερα της εορτής του Πολιούχου μας Αγίου Γερασίμου ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης υπέγραψε την προκήρυξη της μελέτης αποκατάστασης του λιμένα Αργοστολίου.

Το έργο θεωρείται από τα σημαντικότερα στο νησί μας αφού οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν στο σύνολο της λιμνολεκάνης του λιμένα Αργοστολίου.

Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει στις αρχές του έτους.

Παράλληλα εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η υπογραφή από τον Υπουργό Υποδομών της μελέτης που αφορά στο Masterplan των λιμένων Ληξουρίου και Αργοστολίου, στα οποία προβλέπονται για το μεν πρώτο η προσέγγιση τουριστικών σκαφών, για το δεύτερο δε το έργο του νέου «μπαστουνιού» που θα μετατρέψει το λιμάνι μας σε μία σύγχρονη μαρίνα.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς μετά τις παραπάνω εξελίξεις ευχαριστεί για άλλη μία φορά δημόσια τον Υπουργό Υποδομών Μ. Χρυσοχοίδη για την έμπρακτη στήριξή του στα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο μας και στο νησί μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις